Ładowanie Wydarzenia

« Wszystkie Wydarzenia

Jedz z Głową – warsztaty edukacyjne Panel Dietetyka „Jak gotować, żeby nie marnować?”

30 czerwca @ 18:00 - 19:00

Anna Roczoń

Sytuacja epidemiologiczna, z jaką przyszło nam się zmierzyć zmusiła wiele osób do pozostania w domu, co utrudniało częste robienie zakupów. Sporo ludzi straciło też źródło dochodów i rozsądek w planowaniu wydatków stał się priorytetem. Poza tym ideologia ZERO WASTE staje się coraz bardziej popularna. W tym webinarze podzielę się wiedzą na temat sposobów racjonalnego wykorzystania produktów spożywczych, mądrego planowania, robienia zakupów oraz zapasów. Nie zabraknie praktycznych wskazówek dotyczących wykorzystania domowych “RESZTEK”. Zapraszam!

Anna RoczońPrezenter: Anna Roczoń – Dietetyk kliniczny z wieloletnim doświadczeniem gabinetowym z zakresu dietoterapii nadwagi i otyłości oraz zaburzeń hormonalnych u dzieci i dorosłych. Ukończyła studia na kierunku dietetyka na Uniwersytecie Medycznym w Białymstoku. Prywatnie żona i mama dwóch uroczych chłopców, którym stara się wpoić zdrowe nawyki żywieniowe.

Szczegóły

Data: