Wpadnij na trening do Klubu Fitness! Zespół „PoZdro” wraz z ogólnopolską siecią klubów fitness ZDROFIT zaprasza uczestników Programu „PoZdro!” oraz ich rodziny na bezpłatne zajęcia sportowe w WARSZAWIE.
W tym samym czasie będą odbywały się 2 rodzaje zajęć:

• Cross Training – najskuteczniejszy system treningowy jaki dotąd powstał. Jego celem jest szybka poprawa sprawności ćwiczących. Treningi są krótkie, skupiają się na ruchach funkcjonalnych czyli takich, które wynikają z ludzkiej budowy a więc mają faktyczne zastosowanie w codziennych czynnościach i wszystkich sportach. Przede wszystkim to świetna zabawa w grupie.
  • ZUMBA – zajęcia fitness łączące w sobie elementy tańców latynoamerykańskich oraz aerobiku. Świetna zabawa w rytmie muzyki.

Na zajęcia zapraszamy młodzież, osoby towarzyszące oraz rodziców. Każdy może skorzystać z zajęć za darmo.
ZAPISY:
Podczas wizyt PoZdro! u specjalisty aktywności fizycznej lub recepcji.
oraz
u Koordynatora Programu PoZdro – Karoliny Kryszkiewicz, tel. 519 532 459 (tel lub sms)
Zadzwoń po szczegóły dotyczące godzin zajęć!
KIEDY I GDZIE?

• 19.01.2019r (sobota), Klub Zdrofit, Aleje Jerozolimskie 100 (budynek za CM Medicover) – masz w tym dniu wizytę w PoZdro! a chcesz przyjść na zajęcia- daj nam znać.
  • Udział w zajęciach jest bezpłatny

CO ZE SOBĄ ZABRAĆ?

• Odzież sportową i obuwie na zmianę