mapkaSkocznie i energicznie 😉 zapraszamy WAS – uczestników Programu PoZdro! we WROCŁAWIU – z Rodzinami, na bezpłatne zajęcia sportowe w PARKU TRAMPOLIN JUMP WORLD! W niedzielę 27 listopada czeka Was frajda wysokich lotów! Nie tylko z powodu skoków. Bo, uwaga, uwaga! na zajęciach odwiedzi Was gość specjalny – finalista 9. edycji programu YOU CAN DANCE – Nader, z którym trening już w styczniu. 🙂
Ale, ale, to nie wszystko. Chociaż zaczniemy spokojnie, wspólną rozgrzewką. Spróbujecie jak można się efektywnie rozciągać z wykorzystaniem specjalnych taśm PoZdro! 🙂 A potem – będzie góra dobrej zabawy! Nauczycie się podstaw efektownych skoków na trampolinie, w programie także – różne i wciągające – gry, wyścigi, konkursy i cały szereg zajmujących aktywności dla młodych energicznych i całej Rodziny :)! Wszystko oczywiście pod bacznym okiem trenerów. Gwarantujemy niezwykłe doznania i rozrywkę na najwyższym poziomie!
Spotykamy się w Parku Trampolin Jump World, ul Nyska 59-61 Wrocław / Tarnogaj. Wejście na halę i parking dla klientów znajdują się od ulicy Otmuchowskiej. Wszelkie szczegóły i zapisy do 25.11 u Koordynatora Lokalnego PoZdro! we Wrocławiu: Katarzyna Kostuch tel. 662 065 897
Obowiązkowy wygodny strój oraz… – tak, tak ! – skarpetki antypoślizgowe lub baletki, bo ich brak narazi Was na koszt 5zł za parę (możliwość zakupu na miejscu). Osoby posiadające koszulki PoZdro! proszone są o ich założenie.
Podbijasz z nami trampoliny 🙂 ? PoZdro!