logo sportspark22.10 w niedzielę, uczestnicy PoZdro! z LUBLINA – macie super okazję BEZPŁATNEGO wypróbowania kolejnej dyscypliny! Kontakt, zapisy – jak zwykle u: agnieszka.skowronska@medicover.pl.
Wzmocnimy refleks, spalimy kalorie (godzina gry pozwala spalić nawet 900 kcal), wyładujemy stresy! Szybkie tempo i mocne uderzenia sprawiają, że squash jest sportem, który pozwala się wyładować 🙂
A więc najlepiej: przyjeżdżamy na rowerach, hulajnogach… łapiemy za rakiety i ćwiczymy razem w fajnym miejscu w mieście! https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f4f/1/16/1f601.png????https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f9f/1/16/1f61b.png????https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/ffc/1/16/1f44d.png????!
Zapraszamy uczestników PoZdro! z Lublina wraz z rodzinami do SPORTSparku – Squash, spinning, siłownia i fitness, ul. Bohaterów Monte Cassino 53a. Super pora – rankiem – rozpoczniecie dzień z max-energią i cały jeszcze zostanie! Ilość miejsc ograniczona. COME! Szczegóły u Koordynatorki Lokalnej PoZdro!, Agnieszki Skowrońskiej.
Młodzież biorąca udział w zajęciach musi być pod opieką osób pełnoletnich. W przypadku gdy dziecko pojawi się na zajęciach bez opiekuna, warunkiem koniecznym do uczestnictwa w zajęciach jest pisemna zgoda opiekuna na uczestnictwo oraz podpisanie regulaminu zajęć. Prosimy o osobisty kontakt z Koordynatorką Programu PoZdro! z Lublina.
Ilość miejsc na zajęciach jest ograniczona! Osoby już zapisane bardzo prosimy o potwierdzenie udziału w zajęciach – mailowo bądź sms.
(fot. basker_thandapani/pixabay)