Fundacja Medicover oraz kadra trenerska CrossFit Wrocław zapraszają wszystkich uczestników i Absolwentów Programu PoZdro! do wspólnego, noworocznego treningu funkcjonalnego na terenie jednej z największych konstrukcji w Europie do treningu CrossFit. Gwarantujemy, że podczas tych zajęć wzmocnicie się nie tylko fizycznie, ale również psychicznie. Nie nauczymy Was jak omijać przeszkody, lecz jak je przezwyciężać, a wszystko to w rytm dobrej zabawy!
Zapisy / info (miejsce i podział na grupy): tel. 662 065 897, karolina.rowgalo-daniel@medicover.pl ILOŚĆ MIEJSC OGRANICZONA!
W PROGRAMIE m.in.:

• nauka technik prawidłowego wykonywania ćwiczeń w treningu funkcjonalnym,
  • „workout”, czyli zadania sprawnościowe na czas (indywidualnie i/lub grupowe),
  • zabawy sportowe dla najmłodszych.

Zajęcia zostały zaprojektowane tak, aby dopasować je do indywidualnych możliwości osoby ćwiczącej, dzięki czemu każdy uczestnik będzie mógł bezpiecznie i z przyjemnością wykonać trening, nie tracąc motywacji.
TERMIN:
20.01.2019 r. (niedziela)

Prosimy o przybycie 15 min. przed zajęciami, aby spokojnie się do nich przygotować.
UWAGA! Ze względu na ograniczoną liczbę miejsc w poszczególnych grupach, na zajęcia zapraszamy maksymalnie 1 osobę towarzyszącą – Rodzica lub innego, ulubionego towarzysza treningu ☺
Szczegółowe informacje o Crossfit Wrocław:

NIEZBĘDNIK UCZESTNIKA ZAJĘĆ:

• wygodny strój (Pamiętajcie o swoich koszulkach PoZdro! Osoby, które ich jeszcze nie mają, otrzymają je od Koordynatora bezpośrednio przed zajęciami),
  • sportowe obuwie zmienne,
  • podpisany Regulamin zajęć*,
  • dobry humor ☺

Dla każdego uczestnika zajęć została przewidziana butelka niegazowanej wody mineralnej.
* Przed wejściem na zajęcia należy wypełnić lub oddać wypełniony Regulamin (wypełnia go Rodzic/pełnoletni opiekun). Każdy niepełnoletni uczestnik musi zgłosić się z Rodzicem lub Opiekunem. W przypadku kiedy Rodzic nie będzie mógł zgłosić się z dzieckiem, należy przekazać podpisany przez Rodzica Regulamin osobie pełnoletniej, pełniącej rolę Opiekuna i pozostawić go u organizatora.
Zdjęcie: Crossfitwroclaw.pl