Niezwykle miło nam poinformować, że film z zajęć sportowych dla rodzin Programu PoZdro! we Wrocławiu, z grą taneczną Just Dance, zostanie zaprezentowany na V Festiwalu Filmów Odpowiedzialnych „17 Celów”, 13 września (niedziela) 2020 roku o godzinie 17.17 w cyklu „17szans na lepsze jutro”.

Pokaz, w formule on-line, odbędzie się w ramach konkursu na najlepsze krótkie formy filmowe wyprodukowane przez organizacje non profit, przedsiębiorstwa, jednostki samorządu terytorialnego oraz inne podmioty zainteresowane zrównoważonym rozwojem i społeczną odpowiedzialnością. Nagrody będzie przyznawało Jury i osobną – publiczność zarejestrowana na festiwal on-line. Zapisy do głosowania dla Internautów prowadzone są przez stronę:Po pomyślnej rejestracji otrzymacie mail potwierdzający udział w głosowaniu oraz symboliczny bilet.
Głosowanie Internautów potrwa od 16 września (środa) od godz. 18.00 do 17 września (czwartek) do godz. 12.00.
Gorąco zachęcamy wszystkich do zapisania się i głosowania na film z naszego treningu. Dlaczego jeszcze warto zapisać się, aby głosować? Ponieważ wśród głosujących rozlosowane zostaną nagrody ?
Festiwal zaplanowano w dniach 10-17 września. Codziennie, w dniach 11-16.09, o godz. 17.17 organizatorzy pokażą konkursowe filmy, prosząc jednocześnie o internetowe głosowanie.

Gośćmi specjalnymi Festiwalu będą Krzysztof Zanussi i Anna Dymna.
Zapraszamy do wspólnego oglądania Festiwalowych filmów oraz zachęcamy do rejestracji na pozostałe, wartościowe festiwalowe wydarzenia on-line.Informacja o Festiwalu i szczegółowy Program na FB Organizatora: