Mistrzynie Polski w piłce ręcznej i widowiskowa hala sportowa Globus – gościły w mikołajkowy wtorek 6. grudnia 50-cio osobową drużynę juniorów 🙂 PoZdro! Godzina urozmaiconych zajęć z wykorzystaniem profesjonalnego sprzętu treningowego, z naciskiem na sprawność, koordynację i szybkość. 11 znakomitych zawodniczek, pełny skład trenerski, moc pozytywnej energii, zaangażowanie i wysiłek z obu stron. Oto sprawdzony przepis na udane zajęcia sportowe 🙂
A ponieważ to mikołajki, więc nie mogło zabraknąć fundacyjnego mikołaja :), który z siwą brodą i uśmiechem rozdał wszystkim uczestnikom zajęć upominki. Zajęcia zakończyło wspólne zdjęcie i życzenia powodzenia dla mistrzowskiego zespołu MKS Selgros Lublin. Jego 4 reprezentantki grały właśnie tego wieczoru mecz w szeregach reprezentacji Polski, na Mistrzostwach Europy Szwecja 2016. Jesteśmy z Was dumni, życzymy obu drużynom, szczypiornistek i młodzieży :), dalszych sukcesów i pozdrawiamy wszystkich uczestników kultowym PoZdro! 🙂 Specjalnie dla Was mamy zdjęcia :)