Otwieramy drzwi na świetne warsztaty o zdrowym stylu życia w Kosakowie 🙂 Wyjątkowe ZAPROSZENIE dla rodzin uczniów w wieku szkolnym (10-15 lat) z GMINY KOSAKOWO. Ciekawe warsztaty o zdrowym stylu życia! UDZIAŁ BEZPŁATNY! 18 marca 2017 (sobota), godzina 10.00-13.15, Gimnazjum w Kosakowie, stołówka szkolna.
Jak reklama wpływa na relacje w Twojej rodzinie i nakłania dzieci do niezdrowych wyborów? Jak zapobiec i przeciwdziałać nadwadze / otyłości, jak uchronić przed nimi i przykrymi konsekwencjami swoje dzieci? Jak motywować siebie i swoją rodzinę do zmiany? Dlaczego kolory w warzywach mają znaczenie dla zdrowia? Ciekawostki o składzie produktów, podpowiedzi na co zwracać uwagę przy ich wyborze. SPOTKANIE Z DOŚWIADCZONYMI SPECJALISTAMI – DIETETYKIEM, PSYCHOLOGIEM, SPECJALISTĄ ZDROWIA PUBLICZNEGO.
KONIECZNA REJESTRACJA – wyślij mail na adres: warsztaty@dev.fundacjamedicover.pl – podaj imię i nazwisko rodzica, ilość członków rodziny, które wezmą udział w spotkaniu, ich wiek.
Serdecznie zapraszamy!