Kochani, wakacje to dla pracowników Fundacji Medicover czas aktywnego odpoczynku. Wasza Koordynatorka Programu PoZdro! w Gdyni, Ania Filipiak w minioną niedzielę 20.08 ukończyła razem z drużyną #MedicoverRunners półmaraton w Berlinie #StadtlaufBerlin. Ania wybiegała swój życiowy rekord na trasie 21,1 km – 1 godzina 49 minut i 40 sekund, tyle zajęło jej pokonanie ulic Berlina. Już w sobotę, 2 września, Ania wraz z zespołem specjalistów PoZdro! czeka na uczestników ZOI w CM Sea Towers w Gdyni. 🙂
„Uśmiech na twarzy, radość i szczęście – tak się zawsze czuję jak dobiegam na metę biegu. Najtrudniej jest zacząć, wyjść na trening, złapać rytm. Metodą małych kroków, można osiągnąć sukces, swój osobisty sportowy cel. Najważniejsze żeby sport był dla Was formą aktywnego spędzania czasu! Do tego zachęcam rodziny biorące udział w PoZdro!” . Na pewno macie swoje sukcesy, o których będziecie chcieli Nam opowiedzieć po wakacjach 🙂 Do zobaczenia! PoZdro!