9 października w Centrum K1 Fighting Center trenowaliście z nami kickboxing. Kto był na zajęciach sportowych PoZdro!, ten chyba to zapamięta … 😉 Bo była okazja żeby bez dystansu i na własnej skórze poznać czym jest ten sport.
Od rozgrzewki, przez pozycje walki i przemieszczanie się w nich, techniki nożne, aż po ciosy ręczne. Ćwiczenia koordynacyjne, siłowe, wzmacniające i techniczne. Rozwijaliśmy szybkość, gibkość, reakcje na bodźce oraz koncentrację. Dwukrotnie – bo grupy były dwie, i liczne. I konkretnie. Bo z Asią Różańską nie ma przelewek 😉
Choć wszystko w konwencji zabawy i w przystępnej, amatorskiej formule, to kto odważny spróbował w ringu skrzyżować rękawice z Mistrzynią, a była ku temu świetna okazja, ten wie, że lekko i łatwo nie było. Ale mamy nadzieję, że chociaż przyjemnie i zapamiętale . Bo nie trzeba być wyczynowym sportowcem, żeby z aktywności fizycznej czerpać radość i energię!
Dziękujemy Wam za skupienie, świetną atmosferę i serce do walki! Kto był i nie był – niech zobaczy!